Wauw, wat een fantastische bruiloft van Erwin en Jody

Erwin en Jody trouwen eerst in het stadhuis in Veendam. Vervolgens is de kerkelijke inzegening in de kerk van de hervormde gemeente Ommelanderwijk-Zuidwending.

Ik begin de trouwdag in Wildervank. Jody is al vroeg bij schoonheidsspecialiste Jannie. Daarna ga ik naar haar ouders in Veendam. Daar is Jody inmiddels ook al om zich klaar te maken. De kapster is druk bezig met haar bruidskapsel. Moeders hangt nog snel enkele bloemen op en vaders is de helpende hand tijdens deze drukte. Moeder helpt Jody met het aantrekken van haar trouwjurk.

Tussendoor rijd ik even snel naar het ouderlijk huis van Erwin in Zuidwending om nog een paar foto’s te maken van Erwin, terwijl hij zich aankleedt. Zijn ouders zijn klaar voor hét moment en genieten vol trots van hun zoon.

Als Erwin Jody ophaalt, wil hij het liefst zo snel mogelijk bij de deur aanbellen. Ik heb echter op het laatste moment met Jody afgesproken, dat hij zich moet omdraaien en dat zij dan de deur open doet. Op mijn teken moet Erwin zich dan omdraaien. Dat maakt het extra spannend voor Erwin. En dan die blik van hun tweeën, geweldig!

Daarna rijden we naar de Heemtuin in Muntendam voor de trouwrapportage. Een prachtige fotolocatie en zo dichtbij ook.

De trouwceremonie is in het stadhuis van Veendam. Een mooi gebouw met een prachtige trouwzaal. Daarna gaan we naar de fraaie hervormde kerk in Veendam. Er wordt gezongen, gelachen en natuurlijk het allerbelangrijkste: ze geven elkaar het jawoord en er wordt gezegend! Ik geniet lekker mee. Jullie ook?