De schoolfotograaf voor ouderen bij zorginstellingen.

Heeft u een mooi portret van uzelf? Een foto waar u op staat zoals u nu bent?

Of een goede foto van u vader, moeder, opa of oma? Waarschijnlijk niet.  Ouderen worden minder gefotografeerd en vaak komen we daar achter als het te laat is. Als we op zoek moeten naar een herinnering?

Herkenbaar?
Ik vind het belangrijk dat er van iedereen een goed portret bestaat en juist van mensen op leeftijd, want die hebben zoveel schoonheid en wijsheid in zich. Bereikbaarheid en betaalbaarheid spelen hierin vaak een rol. De oplossing? De schoolfotograaf voor ouderen.

Wanneer zijn de bewoners bij uw zorginstelling voor het laatst gefotografeerd?

Met het stijgen van de leeftijd worden ouderen steeds minder geportretteerd. Een foto met een mobiel is wordt even snel gemaakt. Vaak tijdens activiteiten van familiebijeenkomsten. Maar zeg nu eerlijk: Een goed portret van hoe ze nu zijn ontbreekt. En juist een portret van nu is zo waardevol. Voor de ouderen zelf, maar ook voor de mensen om hen heen. Als een recente en blijvende herinnering.

Wilt u ook een fotosessie activiteit organiseren in het huis waar u werkt? Neem dan gerust contact met mij op.

Ik kom graag langs bij uw zorginstelling langs, om mooie portretten van de ouderen de te maken!

Uw (groot) ouders een waardevol cadeau geven en tegelijkertijd de schoonheid van ouderdom in een blijvende herinnering vastleggen

Betaalbaar
Ik werk volgens het systeem van schoolfotografie. Dit betekent dat ik meerdere mensen op een dag kan fotograferen. Daardoor zijn de foto’s heel betaalbaar. U heeft al een professionele foto vanaf 15,00 euro. U betaald alleen de foto’s die u afneemt.

Veilig
Ik werk samen de grootste online fotobestelservice van Nederland. Uw foto’s kunt u achteraf op uw gemak online bekijken en bestellen. Soms met wat hulp vanuit familie of het huis. U krijgt daarvoor een unieke code die alleen voor u geld. U ziet de foto’s waaruit u kunt kiezen overzichtelijk gepresenteerd. Achter elke foto kunt  u het aantal kiezen en het formaat. De prijzen staan erbij zodat u direct ziet wat u selecteert. Er zijn ook mogelijkheden om foto cadeau’s te bestellen. Zo kunt u familie en vrienden verrassen met een persoonlijk geschenk.

Verzending
Al onze producten worden stevig verpakt vanuit de centrale naar u verzonden. Zo bent u ervan verzekerd dat uw foto’s wanddecoraties of fotocadeaus heelhuids aankomen.

FOTO’S EN KADO’S

U heeft al een portretfoto voor 15 euro. Voor een klein bedrag extra kunt u variëren in formaat en papiersoort. Ook wanddecoraties en leuke fotocadeaus kunt u heel gemakkelijk online bekijken en bestellen. Hiervoor ontvangt u een persoonlijke code. Inloggen gaat via de inlogknop op onze homepage.

Ik werk samen met Oypo. Oypo is de grootste online fotobestelservice van Nederland. Uw foto’s worden daar anderhalf jaar veilig opgeslagen en beheerd. Zo kunt u gedurende een langere tijd een nabestelling doen of een mooie wanddecoratie bestellen