Bruidsfotografie

Wat leuk dat jullie interesse hebben in mijn bruidsfotografie! Graag ben ik aanwezig op deze speciale dag om alles vast te leggen.

Als bruidsfotograaf zet ik de sfeer van de dag om in prachtige, ongedwongen en spontane foto’s.

Lachen, blijdschap, geluk, ontroering, emoties… het leven zoals het is in alle kleine details. Zodat jullie, als je later weer eens naar de foto’s kijkt, dat gevoel weer helemaal opnieuw terugkrijgt.

Om een indruk te krijgen hoe jullie trouwdag er uit gaat zien en wat jullie daarbij voor wensen hebben, drink ik graag samen eerst een kopje koffie of thee om alle plannen te horen. Pas dan kan ik echt een gerichte prijs voor maken.

Maar natuurlijk willen jullie graag een indicatie van de prijzen voor de bruidsfotografie en dat kan uiteraard.

Bruidsreportages boek je al bij mij vanaf € 795,-

Dit is inclusief:

  • 6 uren fotografie
  • 500 foto’s op usb stick
  • een uitgebreide en vrijblijvende kennismaking
  • alle nabewerking
  • alle reiskosten binnen een afstand van 50 km (met uitzondering van de Waddeneilanden)
  • en uiteraard de BTW
Geniet van het moment en van elkaar!

Second shooter

Jullie trouwdag uit verschillende hoeken laten vastleggen.

Super leuk toch?! Om dit te realiseren is het mogelijk om een tweede fotograaf (second shooter) bij jullie trouwreportage te boeken.

Je vraagt je waarschijnlijk af wat de voordelen zijn van een second shooter… Omdat we met z’n tweeën aanwezig zijn op jullie bruiloft kunnen we op verschillende plekken tegelijk fotograferen. Zo zal de één het aankleden van de bruid fotograferen, terwijl de ander aanwezig is wanneer de bruidegom zich aan het aankleden is.

Tijdens de ceremonie kan één van de fotografen zich volledig op jullie focussen, terwijl de second shooter de emoties van jullie gasten kan fotograferen. Door de aanwezigheid van een tweede fotograaf kunnen alle verschillende aanwezige emoties worden vastgelegd. Twee paar ogen zien nu eenmaal nét wat meer dan één paar ogen.

De kosten voor een second shooter zijn € 50,- per uur. Jullie kunnen een second shooter bijboeken voor minimaal 4 uur.

Wil je meer informatie over een tweede fotograaf op jullie bruiloft, neem dan vrijblijvend contact met me op.